Grupa proizvoda | Dehidrirana krem supa od paradajza. |
---|---|
Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob, suseno povrce (paradajz u prahu min 26%, crni luk, cvekla), so, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat, palmina mast, secer, zacini, limunska kiselina.Moguci tragovi GLUTENA, CELERA i SOJE. |
Alergeni | GLUTEN,CELER,SOJA. |
Neto kolicina | 65.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu na temperaturi do 20°C. |
Stavlja u promet | YUMIS d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija, tel: +381 18 561. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Uputstvo za pripremu: Sadrzaj kesice sipati u 750 ml mlake vode i mesati kasikom sve dok supa ne provri. Kuvati na laganoj vatri 8 minuta u poluotvorenoj posudi uz povremeno mesanje. |
Energija (kJ) | 1450 |
---|---|
Energija (kcal) | 345 |
Masti | 8.9 |
Zasićene masne kiseline (g) | 5.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 55.3 |
od kojih seceri (g) | 18.7 |
Proteini (g) | 10.6 |
So (g) | 15.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Dehidrirana krem supa od paradajza. |
---|---|
Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob, suseno povrce (paradajz u prahu min 26%, crni luk, cvekla), so, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat, palmina mast, secer, zacini, limunska kiselina.Moguci tragovi GLUTENA, CELERA i SOJE. |
Alergeni | GLUTEN,CELER,SOJA. |
Neto kolicina | 65.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu na temperaturi do 20°C. |
Stavlja u promet | YUMIS d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija, tel: +381 18 561. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Uputstvo za pripremu: Sadrzaj kesice sipati u 750 ml mlake vode i mesati kasikom sve dok supa ne provri. Kuvati na laganoj vatri 8 minuta u poluotvorenoj posudi uz povremeno mesanje. |
Energija (kJ) | 1450 |
---|---|
Energija (kcal) | 345 |
Masti | 8.9 |
Zasićene masne kiseline (g) | 5.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 55.3 |
od kojih seceri (g) | 18.7 |
Proteini (g) | 10.6 |
So (g) | 15.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |