
| Grupa proizvoda | Prasak za penasti krem sa aromom cokolade. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Secer, glukozni sirup, potpuno hidrogenizovano palmino ulje, SURUTKA u prahu, dekstroza, emulgatori: E471, E472a i E466, kakao u prahu 8 %, MLECNI protein, stabilizator:E340(ii) i aroma cokolade. Moguci tragovi GLUTENA. |
| Alergeni | SURUTKA,MLECNI protein,GLUTEN. |
| Neto kolicina | 60.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | YUMIS d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija, tel: +381 18 561. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Uputstvo za pripremu: U odgovarajucu posudu uliti 100 ml hladnog mleka ili vode i 60 g slag kreme i mutiti mikserom 5 minuta. |
| Energija (kJ) | 2043 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 487 |
| Masti | 20.9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 19.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 67.5 |
| od kojih seceri (g) | 67.5 |
| Proteini (g) | 7.1 |
| So (g) | 0.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Prasak za penasti krem sa aromom cokolade. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Secer, glukozni sirup, potpuno hidrogenizovano palmino ulje, SURUTKA u prahu, dekstroza, emulgatori: E471, E472a i E466, kakao u prahu 8 %, MLECNI protein, stabilizator:E340(ii) i aroma cokolade. Moguci tragovi GLUTENA. |
| Alergeni | SURUTKA,MLECNI protein,GLUTEN. |
| Neto kolicina | 60.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | YUMIS d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija, tel: +381 18 561. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Uputstvo za pripremu: U odgovarajucu posudu uliti 100 ml hladnog mleka ili vode i 60 g slag kreme i mutiti mikserom 5 minuta. |
| Energija (kJ) | 2043 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 487 |
| Masti | 20.9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 19.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 67.5 |
| od kojih seceri (g) | 67.5 |
| Proteini (g) | 7.1 |
| So (g) | 0.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |