Grupa proizvoda | Prasak za puding sa ukusom vanile. |
---|---|
Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob, aroma vanile, kuhinjska so, boje (beta karoten i riboflavin).Moguci tragovi GLUTENA. |
Alergeni | GLUTEN. |
Neto kolicina | 40.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
Stavlja u promet | YUMIS d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija, tel: +381 18 561. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Uputstvo za pripremu: 40g praska za puding (za pripremu 0,5 litara pudinga) izmesati sa 3-4 kasike secera (60g), dodati 5-6 kasika hladnog mleka i mesati dok se ne dobije glatka masa. Ostatak do pola litre mleka staviti da provri i skinuti sa vatre i uz mesanje dodati pripremljenu masu. Puding kuvati jos tri minuta uz neprekidno mesanje. Skuvani puding sipati u posudice prethodno pokvasene vodom. Servirati ohladjeni puding kome se moze dodati vocni sok, slag, sveze ili jezgrasto voce i drugo. 40g za ~ 0,5 litara pudinga. |
Energija (kJ) | 1541 |
---|---|
Energija (kcal) | 368 |
Masti | 0.2 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 88.6 |
Proteini (g) | 0.8 |
So (g) | 0.11 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Prasak za puding sa ukusom vanile. |
---|---|
Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob, aroma vanile, kuhinjska so, boje (beta karoten i riboflavin).Moguci tragovi GLUTENA. |
Alergeni | GLUTEN. |
Neto kolicina | 40.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
Stavlja u promet | YUMIS d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija, tel: +381 18 561. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Uputstvo za pripremu: 40g praska za puding (za pripremu 0,5 litara pudinga) izmesati sa 3-4 kasike secera (60g), dodati 5-6 kasika hladnog mleka i mesati dok se ne dobije glatka masa. Ostatak do pola litre mleka staviti da provri i skinuti sa vatre i uz mesanje dodati pripremljenu masu. Puding kuvati jos tri minuta uz neprekidno mesanje. Skuvani puding sipati u posudice prethodno pokvasene vodom. Servirati ohladjeni puding kome se moze dodati vocni sok, slag, sveze ili jezgrasto voce i drugo. 40g za ~ 0,5 litara pudinga. |
Energija (kJ) | 1541 |
---|---|
Energija (kcal) | 368 |
Masti | 0.2 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 88.6 |
Proteini (g) | 0.8 |
So (g) | 0.11 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |