
| Grupa proizvoda | Prasak za puding sa ukusom vanile. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob, aroma vanile, kuhinjska so, boje (beta karoten i riboflavin).Moguci tragovi GLUTENA. |
| Alergeni | GLUTEN. |
| Neto kolicina | 40.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | YUMIS d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija, tel: +381 18 561. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Uputstvo za pripremu: 40g praska za puding (za pripremu 0,5 litara pudinga) izmesati sa 3-4 kasike secera (60g), dodati 5-6 kasika hladnog mleka i mesati dok se ne dobije glatka masa. Ostatak do pola litre mleka staviti da provri i skinuti sa vatre i uz mesanje dodati pripremljenu masu. Puding kuvati jos tri minuta uz neprekidno mesanje. Skuvani puding sipati u posudice prethodno pokvasene vodom. Servirati ohladjeni puding kome se moze dodati vocni sok, slag, sveze ili jezgrasto voce i drugo. 40g za ~ 0,5 litara pudinga. |
| Energija (kJ) | 1541 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 368 |
| Masti | 0.2 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 88.6 |
| Proteini (g) | 0.8 |
| So (g) | 0.11 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Prasak za puding sa ukusom vanile. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob, aroma vanile, kuhinjska so, boje (beta karoten i riboflavin).Moguci tragovi GLUTENA. |
| Alergeni | GLUTEN. |
| Neto kolicina | 40.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | YUMIS d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija, tel: +381 18 561. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Uputstvo za pripremu: 40g praska za puding (za pripremu 0,5 litara pudinga) izmesati sa 3-4 kasike secera (60g), dodati 5-6 kasika hladnog mleka i mesati dok se ne dobije glatka masa. Ostatak do pola litre mleka staviti da provri i skinuti sa vatre i uz mesanje dodati pripremljenu masu. Puding kuvati jos tri minuta uz neprekidno mesanje. Skuvani puding sipati u posudice prethodno pokvasene vodom. Servirati ohladjeni puding kome se moze dodati vocni sok, slag, sveze ili jezgrasto voce i drugo. 40g za ~ 0,5 litara pudinga. |
| Energija (kJ) | 1541 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 368 |
| Masti | 0.2 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 88.6 |
| Proteini (g) | 0.8 |
| So (g) | 0.11 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |