
| Grupa proizvoda | PUDING VANILA |
|---|---|
| Spisak sastojaka | KUKURUZNI skrob, dekstroza, kuhinjska so, prirodno-indenticna aroma vanilina, E160a. |
| Alergeni | Sadrzi gluten. |
| Neto kolicina | 40.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25°C. |
| Stavlja u promet | AROMA ZACINI d.o.o. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Prasak za puding izmesati sa 2-3 kasike (40-60g) secera. Od 1/2l hladnog mleka oduzeti 4-6 kasika i dobro pomesati sa smesom pudinga i secera. Ostatak mleka zagrejati i dodati razmucenu masu. Kuvati uz mesanje 2-3 minuta. Vruc puding sipati u vlazne posude i ostaviti da se ohladi. Puding se moze dekorisati slagom, svezim ili kandiranim vocem ili preliti vocnim sirupom. |
| Energija (kJ) | 1587 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 379 |
| Ugljeni hidrati (g) | 98 |
| od kojih seceri (g) | 2.9 |
| So (g) | 0.55 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | PUDING VANILA |
|---|---|
| Spisak sastojaka | KUKURUZNI skrob, dekstroza, kuhinjska so, prirodno-indenticna aroma vanilina, E160a. |
| Alergeni | Sadrzi gluten. |
| Neto kolicina | 40.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25°C. |
| Stavlja u promet | AROMA ZACINI d.o.o. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Prasak za puding izmesati sa 2-3 kasike (40-60g) secera. Od 1/2l hladnog mleka oduzeti 4-6 kasika i dobro pomesati sa smesom pudinga i secera. Ostatak mleka zagrejati i dodati razmucenu masu. Kuvati uz mesanje 2-3 minuta. Vruc puding sipati u vlazne posude i ostaviti da se ohladi. Puding se moze dekorisati slagom, svezim ili kandiranim vocem ili preliti vocnim sirupom. |
| Energija (kJ) | 1587 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 379 |
| Ugljeni hidrati (g) | 98 |
| od kojih seceri (g) | 2.9 |
| So (g) | 0.55 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |