
| Grupa proizvoda | Prasak za puding sa cokoladom. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob, kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti, cokolada u prahu min. 6% dekstroza, kuhinjska so, prirodno-identicna aroma vanila. |
| Neto kolicina | 50.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25°C. |
| Stavlja u promet | Aroma zacini d.o.o. |
| Dodatne informacije | Upotreba: Prasak za puding izmesati sa 2-3 kasike (40-60g) secera. Od 1/2l hladnog mleka oduzeti 4-6 kasika i dobro pomesati sa smesom pudinga i secera. Ostatak mleka zagrejati i dodati razmucenu masu. Kuvati uz mesanje 2-3 minuta. Vruc puding sipati u vlazne posude i ostaviti da se ohladi. |
| Energija (kJ) | 507 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 121 |
| Masti | 3.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 20 |
| Proteini (g) | 2.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Prasak za puding sa cokoladom. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob, kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti, cokolada u prahu min. 6% dekstroza, kuhinjska so, prirodno-identicna aroma vanila. |
| Neto kolicina | 50.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25°C. |
| Stavlja u promet | Aroma zacini d.o.o. |
| Dodatne informacije | Upotreba: Prasak za puding izmesati sa 2-3 kasike (40-60g) secera. Od 1/2l hladnog mleka oduzeti 4-6 kasika i dobro pomesati sa smesom pudinga i secera. Ostatak mleka zagrejati i dodati razmucenu masu. Kuvati uz mesanje 2-3 minuta. Vruc puding sipati u vlazne posude i ostaviti da se ohladi. |
| Energija (kJ) | 507 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 121 |
| Masti | 3.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 20 |
| Proteini (g) | 2.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |