
| Grupa proizvoda | Mesni narezak. Sterilisane konzerve od mesa. Konzerve od usitnjenog mesa. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso 51%, voda, vezivno tkivo, BELANCEVINASTI proizvodi od SOJE, PSENICNI skrob, iznutrice(svinjsko srce), kuhinjska so, stabilizatori E450, E451, E452, E407a, zacini i ekstrakti zacina, secer, belancevinasti proizvodi od krvi, konzervans E250. |
| Alergeni | BELANCEVINASTI proizvodi od SOJE, PSENICNI skrob. |
| Neto kolicina | 100.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 25 stepeni. |
| Stavlja u promet | CARNEX d.o.o. Industrija mesa, Kulski put 26, Vrbas. Tel: +381 21 7953 630 |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Ako je ambalaza probusena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv. |
| Energija (kJ) | 609 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 146 |
| Masti | 8.5 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 14.1 |
| So (g) | 1.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Mesni narezak. Sterilisane konzerve od mesa. Konzerve od usitnjenog mesa. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso 51%, voda, vezivno tkivo, BELANCEVINASTI proizvodi od SOJE, PSENICNI skrob, iznutrice(svinjsko srce), kuhinjska so, stabilizatori E450, E451, E452, E407a, zacini i ekstrakti zacina, secer, belancevinasti proizvodi od krvi, konzervans E250. |
| Alergeni | BELANCEVINASTI proizvodi od SOJE, PSENICNI skrob. |
| Neto kolicina | 100.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 25 stepeni. |
| Stavlja u promet | CARNEX d.o.o. Industrija mesa, Kulski put 26, Vrbas. Tel: +381 21 7953 630 |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Ako je ambalaza probusena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv. |
| Energija (kJ) | 609 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 146 |
| Masti | 8.5 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 14.1 |
| So (g) | 1.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |