
| Grupa proizvoda | Sterilisana jela sa mesom u konzervi. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Voda, grasak 27,5%, svinjsko meso 20%, povrce(crni luk, paprika, mrkva), PSENICNO brasno, suncokretovo ulje, kuhinjska so, koncentrat paradajza, zacini i ekstrakti zacina(CELER), secer, stabilizatori E450, E451, E452, pojacivac arome E621. |
| Alergeni | PSENICNO brasno, CELER. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 25 stepeni. |
| Stavlja u promet | CARNEX d.o.o. Industrija mesa, Kulski put 26, Vrbas. Tel: +381 21 7953 630 |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Nacin koriscenja: Zatvorenu posudu zagrevati u vreloj vodi 10 minuta bez kljucanja, a nakon toga jelo je spremno za upotrebu. |
| Energija (kJ) | 417 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 100 |
| Masti | 4.7 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 7.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.6 |
| Proteini (g) | 7.1 |
| So (g) | 1.3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Sterilisana jela sa mesom u konzervi. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Voda, grasak 27,5%, svinjsko meso 20%, povrce(crni luk, paprika, mrkva), PSENICNO brasno, suncokretovo ulje, kuhinjska so, koncentrat paradajza, zacini i ekstrakti zacina(CELER), secer, stabilizatori E450, E451, E452, pojacivac arome E621. |
| Alergeni | PSENICNO brasno, CELER. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 25 stepeni. |
| Stavlja u promet | CARNEX d.o.o. Industrija mesa, Kulski put 26, Vrbas. Tel: +381 21 7953 630 |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Nacin koriscenja: Zatvorenu posudu zagrevati u vreloj vodi 10 minuta bez kljucanja, a nakon toga jelo je spremno za upotrebu. |
| Energija (kJ) | 417 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 100 |
| Masti | 4.7 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 7.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.6 |
| Proteini (g) | 7.1 |
| So (g) | 1.3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |