Grupa proizvoda | Sterilisana jela sa mesom u konzervi. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sos/voa, povrce(crni luk, paprika, mrkva), PSENICNO brasno, suncokretovo ulje, koncentrat paradajza, kuhinjska so, zacini i ekstrakti zacina(CELER), secer, pojacivac arome E621, pasulj 25%, slanina 20%, mesnata trbusina, kuhinjska so, secer, konzervans E250. |
Alergeni | PSENICNO brasno, CELER. |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 25 stepeni. |
Stavlja u promet | CARNEX d.o.o. Industrija mesa, Kulski put 26, Vrbas. Tel: +381 21 7953 630 |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Dodatne informacije | Nacin koriscenja: Zatvorenu posudu zagrevati u vreloj vodi 10 minuta bez kljucanja, a nakon toga jelo je spremno za upotrebu. |
Energija (kJ) | 663 |
---|---|
Energija (kcal) | 159 |
Masti | 9.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 3.2 |
Ugljeni hidrati (g) | 9.8 |
od kojih seceri (g) | 0.2 |
Proteini (g) | 8.3 |
So (g) | 1.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Sterilisana jela sa mesom u konzervi. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sos/voa, povrce(crni luk, paprika, mrkva), PSENICNO brasno, suncokretovo ulje, koncentrat paradajza, kuhinjska so, zacini i ekstrakti zacina(CELER), secer, pojacivac arome E621, pasulj 25%, slanina 20%, mesnata trbusina, kuhinjska so, secer, konzervans E250. |
Alergeni | PSENICNO brasno, CELER. |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 25 stepeni. |
Stavlja u promet | CARNEX d.o.o. Industrija mesa, Kulski put 26, Vrbas. Tel: +381 21 7953 630 |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Dodatne informacije | Nacin koriscenja: Zatvorenu posudu zagrevati u vreloj vodi 10 minuta bez kljucanja, a nakon toga jelo je spremno za upotrebu. |
Energija (kJ) | 663 |
---|---|
Energija (kcal) | 159 |
Masti | 9.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 3.2 |
Ugljeni hidrati (g) | 9.8 |
od kojih seceri (g) | 0.2 |
Proteini (g) | 8.3 |
So (g) | 1.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |