
| Grupa proizvoda | Sterilisana jela sa mesom u konzervi. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: sarma 50% /kiseli kupus, svinjsko meso, povrce (mrkva, crni luk), pirinac, dimljena slanina (mesnata trbusina, voda, kuhinjska so), voda, kuhinjska so, suncokretovo ulje, zacini i ekstrakti zacina, secer/, sos /voda, suncokretovo ulje PSENICNO brasno, kuhinjska so, zacini i ekstrakti zacina (CELER)/. |
| Alergeni | Moze da sadrzi tragove SOJE. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 25˚C |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Sediste proizvodjaca: VRBAS. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Nacin koriscenja: Zatvorenu posudu zagrevati u vreloj vodi 10 min bez kljucanja, a nakon toga jelo je spremno za upotrebu. Ako je ambalaza probusena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv. Nakon zagrevanja i otvaranja iskoristiti kao jedan obrok. |
| Energija (kJ) | 460 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 111 |
| Masti | 7.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 6 |
| od kojih seceri (g) | 0.6 |
| Proteini (g) | 4.1 |
| So (g) | 1.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Sterilisana jela sa mesom u konzervi. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: sarma 50% /kiseli kupus, svinjsko meso, povrce (mrkva, crni luk), pirinac, dimljena slanina (mesnata trbusina, voda, kuhinjska so), voda, kuhinjska so, suncokretovo ulje, zacini i ekstrakti zacina, secer/, sos /voda, suncokretovo ulje PSENICNO brasno, kuhinjska so, zacini i ekstrakti zacina (CELER)/. |
| Alergeni | Moze da sadrzi tragove SOJE. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 25˚C |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Sediste proizvodjaca: VRBAS. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Nacin koriscenja: Zatvorenu posudu zagrevati u vreloj vodi 10 min bez kljucanja, a nakon toga jelo je spremno za upotrebu. Ako je ambalaza probusena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv. Nakon zagrevanja i otvaranja iskoristiti kao jedan obrok. |
| Energija (kJ) | 460 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 111 |
| Masti | 7.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 6 |
| od kojih seceri (g) | 0.6 |
| Proteini (g) | 4.1 |
| So (g) | 1.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |