Grupa proizvoda | Sterilisane konzerve od mesa. Konzerve od usitnjenog mesa. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: svinjsko meso 44%, voda, vezivno tkivo, masno tkivo, iznutrice (svinjsko srce), BELANCEVINASTI proizvodi od SOJE, PSENICNI skrob, kuhinjska so, stabilizatori E 407a, E 450, E 451, E 452, zacini i ekstrakti zacina, svinjske kozice u prahu, belancevinasti proizvodi od krvi, secer, konzervans E250. |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 25°C. |
Stavlja u promet | Proizvodjac: CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Sediste proizvodjaca: VRBAS. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja cuvati u frizideru i upotrebiti u roku od 24 casa. |
Energija (kJ) | 777 |
---|---|
Energija (kcal) | 187 |
Masti | 13 |
Zasićene masne kiseline (g) | 5.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 2.3 |
od kojih seceri (g) | 0.5 |
Proteini (g) | 14 |
So (g) | 1.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Sterilisane konzerve od mesa. Konzerve od usitnjenog mesa. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: svinjsko meso 44%, voda, vezivno tkivo, masno tkivo, iznutrice (svinjsko srce), BELANCEVINASTI proizvodi od SOJE, PSENICNI skrob, kuhinjska so, stabilizatori E 407a, E 450, E 451, E 452, zacini i ekstrakti zacina, svinjske kozice u prahu, belancevinasti proizvodi od krvi, secer, konzervans E250. |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 25°C. |
Stavlja u promet | Proizvodjac: CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Sediste proizvodjaca: VRBAS. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja cuvati u frizideru i upotrebiti u roku od 24 casa. |
Energija (kJ) | 777 |
---|---|
Energija (kcal) | 187 |
Masti | 13 |
Zasićene masne kiseline (g) | 5.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 2.3 |
od kojih seceri (g) | 0.5 |
Proteini (g) | 14 |
So (g) | 1.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |