Grupa proizvoda | Sterilisane konzerve od mesa.Kobasice u konzervi. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: masno tkivo, voda, svinjsko meso 22%, jetra min. 10%, vezivno tkivo, povrce (crni luk), BELANCEVINASTI proizvodi od SOJE, modifikovani kukuruzni skrob, kuhinjska so, zacini i ekstrakti zacina, secer, stabilizatori E 450, E 451, E 452, antioksidans E 300, konzervans E 250. |
Alergeni | Moze da sadrzi tragove GLUTENA. |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 25°C. |
Stavlja u promet | Proizvodjac: CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Sediste proizvodjaca: VRBAS. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja cuvati u frizideru i upotrebiti u roku od 24 casa. |
Energija (kJ) | 1261 |
---|---|
Energija (kcal) | 305 |
Masti | 28 |
Zasićene masne kiseline (g) | 10 |
Ugljeni hidrati (g) | 1.7 |
od kojih seceri (g) | 0.5 |
Proteini (g) | 10 |
So (g) | 1.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Sterilisane konzerve od mesa.Kobasice u konzervi. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: masno tkivo, voda, svinjsko meso 22%, jetra min. 10%, vezivno tkivo, povrce (crni luk), BELANCEVINASTI proizvodi od SOJE, modifikovani kukuruzni skrob, kuhinjska so, zacini i ekstrakti zacina, secer, stabilizatori E 450, E 451, E 452, antioksidans E 300, konzervans E 250. |
Alergeni | Moze da sadrzi tragove GLUTENA. |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 25°C. |
Stavlja u promet | Proizvodjac: CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Sediste proizvodjaca: VRBAS. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja cuvati u frizideru i upotrebiti u roku od 24 casa. |
Energija (kJ) | 1261 |
---|---|
Energija (kcal) | 305 |
Masti | 28 |
Zasićene masne kiseline (g) | 10 |
Ugljeni hidrati (g) | 1.7 |
od kojih seceri (g) | 0.5 |
Proteini (g) | 10 |
So (g) | 1.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |