 
													
						
													
																		    
									
												    
												
												    
												
												    
																		    
						 
					
| Grupa proizvoda | Slanina tanka. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Potkozno masno tkivo svinja,kuhinjska so,zacini,konzervans E250. | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 15°C.Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u roku od sedam dana. | 
| Stavlja u promet | Zlatiborac DOO Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija. | 
| Dodatne informacije | Pakovano u vakumu. | 
| Energija (kJ) | 1578 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 381 | 
| Masti | 32 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 13.2 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 0.2 | 
| od kojih seceri (g) | 0.2 | 
| Proteini (g) | 22.3 | 
| So (g) | 5.4 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
 
																															
| Grupa proizvoda | Slanina tanka. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Potkozno masno tkivo svinja,kuhinjska so,zacini,konzervans E250. | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 15°C.Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u roku od sedam dana. | 
| Stavlja u promet | Zlatiborac DOO Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija. | 
| Dodatne informacije | Pakovano u vakumu. | 
| Energija (kJ) | 1578 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 381 | 
| Masti | 32 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 13.2 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 0.2 | 
| od kojih seceri (g) | 0.2 | 
| Proteini (g) | 22.3 | 
| So (g) | 5.4 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |