
| Grupa proizvoda | Slanina tanka. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Potkozno masno tkivo svinja,kuhinjska so,zacini,konzervans E250. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 15°C.Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u roku od sedam dana. |
| Stavlja u promet | Zlatiborac DOO Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Pakovano u vakumu. |
| Energija (kJ) | 1578 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 381 |
| Masti | 32 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13.2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.2 |
| Proteini (g) | 22.3 |
| So (g) | 5.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Slanina tanka. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Potkozno masno tkivo svinja,kuhinjska so,zacini,konzervans E250. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 15°C.Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u roku od sedam dana. |
| Stavlja u promet | Zlatiborac DOO Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Pakovano u vakumu. |
| Energija (kJ) | 1578 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 381 |
| Masti | 32 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13.2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.2 |
| Proteini (g) | 22.3 |
| So (g) | 5.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |