
| Grupa proizvoda | Cajna kobasica. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso,svinjsko masno tkivo,kuhinjska so,zacini,ekstrakti zacina,dektroza,antioksidans natrijum-izoaskorbat,starter kulture,konzervans E250,CELER. |
| Alergeni | CELER. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 15°C.Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u roku od sedam dana. |
| Stavlja u promet | Zlatiborac DOO,Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Fermentisani suve kobasice.Sadrzaj proteina mesa u proizvodu najmanje 20%. 100g proizvoda je dobijeno od 111.9g mesa. Proizvod nije u jestivom omotacu i potrebno ga je ukloniti pre upotrebe. |
| Energija (kJ) | 1990 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 481 |
| Masti | 42 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 17 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 25 |
| So (g) | 3.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Cajna kobasica. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso,svinjsko masno tkivo,kuhinjska so,zacini,ekstrakti zacina,dektroza,antioksidans natrijum-izoaskorbat,starter kulture,konzervans E250,CELER. |
| Alergeni | CELER. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 15°C.Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u roku od sedam dana. |
| Stavlja u promet | Zlatiborac DOO,Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Fermentisani suve kobasice.Sadrzaj proteina mesa u proizvodu najmanje 20%. 100g proizvoda je dobijeno od 111.9g mesa. Proizvod nije u jestivom omotacu i potrebno ga je ukloniti pre upotrebe. |
| Energija (kJ) | 1990 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 481 |
| Masti | 42 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 17 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 25 |
| So (g) | 3.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |