
| Grupa proizvoda | Punjena cokolada sa fondan punjenjem. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Secer, glukozni sirup, SURUTKA u prahu, kesten prah 8%, kakao maslac, dekstroza, pirinacno brasno, humektant sorbitol, kakao masa, palmina mast, arome, emulgatori(suncokretov lecitin, E476). Moze da sadrzi tragove LESNIKA, KIKIRIKIJA i GLUTENA. |
| Alergeni | SURUTKA u prahu, tragovi LESNIKA, KIKIRIKIJA i GLUTENA. |
| Neto kolicina | 30.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | -PIONIR- d.o.o. Beograd, -FABRIKA- Subotica, Sencanski put 83, Republika Srbija www.a-pionir.com |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Cokoladni preliv sadrzi najmanje 35% ukupne suve materije kakao delova. |
| Energija (kJ) | 1729 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 410 |
| Masti | 10 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 6.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 75.9 |
| od kojih seceri (g) | 62 |
| Proteini (g) | 3.5 |
| So (g) | 0.22 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Punjena cokolada sa fondan punjenjem. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Secer, glukozni sirup, SURUTKA u prahu, kesten prah 8%, kakao maslac, dekstroza, pirinacno brasno, humektant sorbitol, kakao masa, palmina mast, arome, emulgatori(suncokretov lecitin, E476). Moze da sadrzi tragove LESNIKA, KIKIRIKIJA i GLUTENA. |
| Alergeni | SURUTKA u prahu, tragovi LESNIKA, KIKIRIKIJA i GLUTENA. |
| Neto kolicina | 30.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | -PIONIR- d.o.o. Beograd, -FABRIKA- Subotica, Sencanski put 83, Republika Srbija www.a-pionir.com |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Cokoladni preliv sadrzi najmanje 35% ukupne suve materije kakao delova. |
| Energija (kJ) | 1729 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 410 |
| Masti | 10 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 6.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 75.9 |
| od kojih seceri (g) | 62 |
| Proteini (g) | 3.5 |
| So (g) | 0.22 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |