Grupa proizvoda | Podloga za pizzu. |
---|---|
Spisak sastojaka | PSENICNO belo brasno tip „500 65%, voda, jestivo rafinisano suncokretovo ulje, pekarski kvasac, kuhinjska so, poboljsivac za pekarske proizvode (emulgator: E472e, enzimi, antioksidans: E300, konzervans: E282). Moze da sadrzi tragove SOJE,MLEKA,SUSAMA. |
Alergeni | PSENICNO belo brasno tip „500 ,sadrzi tragove SOJE,MLEKA,SUSAMA. |
Neto kolicina | 220.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od -18°C i nize. |
Stavlja u promet | Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, Proizvodni pogon pekara, Bajci Zilinskog 4, 21000 Novi Sad, Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Brzo smrznuti, polupeceni proizvod od kvasnog testa psenicnog belog brasna.Jednom odmrznut proizvod ne zamrzavati ponovo. Uputstvo za upotrebu: Testo odmrznuti na sobnoj temperaturi 15-20 minuta. Podlogu nadevati po zelji i potom peci u zagrejanoj pecnici na temperaturi 220°C-250°C. |
Energija (kJ) | 1187 |
---|---|
Energija (kcal) | 283 |
Masti | 6.4 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 49 |
od kojih seceri (g) | 0.3 |
Proteini (g) | 6.8 |
So (g) | 1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Podloga za pizzu. |
---|---|
Spisak sastojaka | PSENICNO belo brasno tip „500 65%, voda, jestivo rafinisano suncokretovo ulje, pekarski kvasac, kuhinjska so, poboljsivac za pekarske proizvode (emulgator: E472e, enzimi, antioksidans: E300, konzervans: E282). Moze da sadrzi tragove SOJE,MLEKA,SUSAMA. |
Alergeni | PSENICNO belo brasno tip „500 ,sadrzi tragove SOJE,MLEKA,SUSAMA. |
Neto kolicina | 220.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od -18°C i nize. |
Stavlja u promet | Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, Proizvodni pogon pekara, Bajci Zilinskog 4, 21000 Novi Sad, Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Brzo smrznuti, polupeceni proizvod od kvasnog testa psenicnog belog brasna.Jednom odmrznut proizvod ne zamrzavati ponovo. Uputstvo za upotrebu: Testo odmrznuti na sobnoj temperaturi 15-20 minuta. Podlogu nadevati po zelji i potom peci u zagrejanoj pecnici na temperaturi 220°C-250°C. |
Energija (kJ) | 1187 |
---|---|
Energija (kcal) | 283 |
Masti | 6.4 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 49 |
od kojih seceri (g) | 0.3 |
Proteini (g) | 6.8 |
So (g) | 1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |