Grupa proizvoda | Kecap pizza i pasta. |
---|---|
Spisak sastojaka | Paradajz (150g paradajza na 100g kecapa), secer, sirce, so, modifikovani skrob, regulator kiselosti limunska kiselina, stabilizatori (guar guma i ksantan guma), konzervans kalijum-sorbat, prirodna aroma (sadrzi CELER). Suva materija: min. 20%. |
Alergeni | CELER |
Neto kolicina | 500.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 5˚C do 25˚C. Nakon otvaranja cuvati u frizideru. |
Stavlja u promet | Proizvedeno u: Republika Srbija. Distributer za SRB: Omnico distribucija d.o.o. Autoput Beograd - Novi Sad 100B, 11080 Beograd-Zemun. |
Energija (kJ) | 325 |
---|---|
Energija (kcal) | 77 |
Masti | 0.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 18 |
od kojih seceri (g) | 14 |
Proteini (g) | 1.1 |
So (g) | 2.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Kecap pizza i pasta. |
---|---|
Spisak sastojaka | Paradajz (150g paradajza na 100g kecapa), secer, sirce, so, modifikovani skrob, regulator kiselosti limunska kiselina, stabilizatori (guar guma i ksantan guma), konzervans kalijum-sorbat, prirodna aroma (sadrzi CELER). Suva materija: min. 20%. |
Alergeni | CELER |
Neto kolicina | 500.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 5˚C do 25˚C. Nakon otvaranja cuvati u frizideru. |
Stavlja u promet | Proizvedeno u: Republika Srbija. Distributer za SRB: Omnico distribucija d.o.o. Autoput Beograd - Novi Sad 100B, 11080 Beograd-Zemun. |
Energija (kJ) | 325 |
---|---|
Energija (kcal) | 77 |
Masti | 0.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 18 |
od kojih seceri (g) | 14 |
Proteini (g) | 1.1 |
So (g) | 2.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |