Grupa proizvoda | Ekstra polumasni sir sa minimum 32% m.m. |
---|---|
Spisak sastojaka | MLEKO, so, sirilo, konzervans lizozim iz JAJA. |
Alergeni | MLEKO, JAJA. |
Neto kolicina | 200.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 2-8 stepeni.. |
Stavlja u promet | Uvoznik: Silbo d.o.o. Majora Zorana Radosavljevica 319, Batajnica, Srbija. www.silbo.rs |
Zemlja porekla | Italija |
Grupa proizvoda | Ekstra polumasni sir sa minimum 32% m.m. |
---|---|
Spisak sastojaka | MLEKO, so, sirilo, konzervans lizozim iz JAJA. |
Alergeni | MLEKO, JAJA. |
Neto kolicina | 200.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 2-8 stepeni.. |
Stavlja u promet | Uvoznik: Silbo d.o.o. Majora Zorana Radosavljevica 319, Batajnica, Srbija. www.silbo.rs |
Zemlja porekla | Italija |