
| Grupa proizvoda | Ekstra polumasni sir sa minimum 32% m.m. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | MLEKO, so, sirilo, konzervans lizozim iz JAJA. |
| Alergeni | MLEKO, JAJA. |
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 2-8 stepeni.. |
| Stavlja u promet | Uvoznik: Silbo d.o.o. Majora Zorana Radosavljevica 319, Batajnica, Srbija. www.silbo.rs |
| Zemlja porekla | Italija |

| Grupa proizvoda | Ekstra polumasni sir sa minimum 32% m.m. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | MLEKO, so, sirilo, konzervans lizozim iz JAJA. |
| Alergeni | MLEKO, JAJA. |
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 2-8 stepeni.. |
| Stavlja u promet | Uvoznik: Silbo d.o.o. Majora Zorana Radosavljevica 319, Batajnica, Srbija. www.silbo.rs |
| Zemlja porekla | Italija |