Grupa proizvoda | Konzervisano voce i povrce. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sljiva,secer,pectin,limunska kiselina. |
Neto kolicina | 630.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +8 C do +35 C,na suvom mestu bez prisustva vlage i dnevne svetlosti.Posle otvaranja cuvati na hladnom. |
Stavlja u promet | NATUR KOP DOO GAREVINA 37234 GORNJI SGTUPANJ. |
Dodatne informacije | Proizvod dobijen ukuvavanjem sljive uz dodatak secera i sredstva za zeliranje,pektina i limunske kiseline,bez konzervansa,vestackih boja i aroma. Boja: tamno braon do crna. Miris: prijatan,karakteristican za datu vrstu voca. Ukus:prijatan i aromatican. Konzistencija-tekstura:mazive konzistencije. Domaci dzem sljive proizveden po prozvodjackoj specifikaciji. Proizvedeno od 60g voca na 100g. |
Energija (kJ) | 997 |
---|---|
Energija (kcal) | 237 |
Ugljeni hidrati (g) | 53.8 |
Proteini (g) | 0.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Konzervisano voce i povrce. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sljiva,secer,pectin,limunska kiselina. |
Neto kolicina | 630.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +8 C do +35 C,na suvom mestu bez prisustva vlage i dnevne svetlosti.Posle otvaranja cuvati na hladnom. |
Stavlja u promet | NATUR KOP DOO GAREVINA 37234 GORNJI SGTUPANJ. |
Dodatne informacije | Proizvod dobijen ukuvavanjem sljive uz dodatak secera i sredstva za zeliranje,pektina i limunske kiseline,bez konzervansa,vestackih boja i aroma. Boja: tamno braon do crna. Miris: prijatan,karakteristican za datu vrstu voca. Ukus:prijatan i aromatican. Konzistencija-tekstura:mazive konzistencije. Domaci dzem sljive proizveden po prozvodjackoj specifikaciji. Proizvedeno od 60g voca na 100g. |
Energija (kJ) | 997 |
---|---|
Energija (kcal) | 237 |
Ugljeni hidrati (g) | 53.8 |
Proteini (g) | 0.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |