Grupa proizvoda: Cajna kobasica-Fermentisana suva kobasica.
Spisak sastojaka: Svinjsko meso I i II kategorije, svinjsko cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, dekstroza, secer, antioksidans: askorbinska kiselina; zacini, ekstrakti zacina, konzervans: natrijum-nitrit; starter kulture, boja: karminska kiselina.
Moze sadrzati proteine SOJE,MLEKA i GLUTEN u tragovima.
Alergeni: SOJA,MLEKO,GLUTEN.
Neto kolicina: 295.000
Jedinica mere: g
Uslovi cuvanja: Cuvati na temperaturi od 0°C do +10°C, nacet proizvod najbolje upotrebiti u roku od 10 dana.
Stavlja u promet: AD -Neoplanta-, Primorska 90, 21000 Novi Sad.
Zemlja porekla: Republika Srbija.
Dodatne informacije: Pakovano u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa najmanje 21%.
100 g proizvoda proizvedeno je od 150 g svinjskog mesa.
Uvezeno iz Republike Srbije.