
| Grupa proizvoda | Dehidrirani proizvod |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Durum testenina (PSENICNO brasno)26 g, koncetrat 24 g,( kuhinjska so, suseno povrce, i ekstakt povrca 31 % (pastranak, crni luk, sargarepa, krompir, praziluk, CELER,pecurke)), pojacivaci ukus (mononatrijum-glutaminat, dantrijum 5- ribonukleotid, hidrogenizovana biljna mast, secer, maltodekstrin, zacini, ekstrakt kvasca, krompirov skrob. |
| Alergeni | Proizvod sadrzi u tragovima MLEKO,JAJA,SOJU I SLACICU. |
| Neto kolicina | 50.000 |
| Jedinica mere | G |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25 °C. |
| Stavlja u promet | Aleva A.D. , Novi Knezevac, S.Miletica 15, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Energija (kJ) | 178 |
|---|---|
| Masti | 0.8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 6.9 |
| So (g) | 1.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Dehidrirani proizvod |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Durum testenina (PSENICNO brasno)26 g, koncetrat 24 g,( kuhinjska so, suseno povrce, i ekstakt povrca 31 % (pastranak, crni luk, sargarepa, krompir, praziluk, CELER,pecurke)), pojacivaci ukus (mononatrijum-glutaminat, dantrijum 5- ribonukleotid, hidrogenizovana biljna mast, secer, maltodekstrin, zacini, ekstrakt kvasca, krompirov skrob. |
| Alergeni | Proizvod sadrzi u tragovima MLEKO,JAJA,SOJU I SLACICU. |
| Neto kolicina | 50.000 |
| Jedinica mere | G |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25 °C. |
| Stavlja u promet | Aleva A.D. , Novi Knezevac, S.Miletica 15, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Energija (kJ) | 178 |
|---|---|
| Masti | 0.8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 6.9 |
| So (g) | 1.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |