
| Grupa proizvoda | NAMENSKA SMESA ZA PRIPREMU SPAGETA BOLOGNESE |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Suseno povrce do 48% (paradajz u prahu 35%, crni luk mleveni), so do 12%, pojacivac arome mononatrijum-glutaminat do 12%, mesavina zacina u promnljivom odnosu do 7,5% (beli luk u prahu, crvena mlevena zacinska paprika slatka, origano, ruzmarin, crni biber mleveni), kukuruzni skrob, biljna mast (palmina), dekstroza |
| Neto kolicina | 60.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu i temperaturi do 25°C. |
| Stavlja u promet | AROMA ZACINI d.o.o. Prehrambena industrija Sonje Marinkovic 49, 21410 Futog |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1388 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 330 |
| Masti | 6.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 53.4 |
| od kojih seceri (g) | 20.2 |
| Proteini (g) | 8.1 |
| So (g) | 12.8 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | NAMENSKA SMESA ZA PRIPREMU SPAGETA BOLOGNESE |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Suseno povrce do 48% (paradajz u prahu 35%, crni luk mleveni), so do 12%, pojacivac arome mononatrijum-glutaminat do 12%, mesavina zacina u promnljivom odnosu do 7,5% (beli luk u prahu, crvena mlevena zacinska paprika slatka, origano, ruzmarin, crni biber mleveni), kukuruzni skrob, biljna mast (palmina), dekstroza |
| Neto kolicina | 60.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu i temperaturi do 25°C. |
| Stavlja u promet | AROMA ZACINI d.o.o. Prehrambena industrija Sonje Marinkovic 49, 21410 Futog |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1388 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 330 |
| Masti | 6.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 53.4 |
| od kojih seceri (g) | 20.2 |
| Proteini (g) | 8.1 |
| So (g) | 12.8 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |