
| Grupa proizvoda | Sos od paradajza sa bosiljkom u suncokretovom ulju. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Seckani paradajz 34,8%, suncokretovo ulje, koncentrat paradajza 15%, sirup glukoze, SIR Grana padano 4%(lizozim iz JAJA), indijski ORAH, so, bosiljak 2,2%, vinsko sirce, SURUTKA u prahu, ovciji SIR Pecorino Romano 1%, secer, pirincano brasno, beli luk, regulator kiselosti: MLECNA kiselina, aroma (MLEKO). Bez glutena. |
| Alergeni | SIR, lizozim iz JAJA, indijski ORAH,SURUTKA u prahu, MLEKO. |
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Stavlja u promet | Barilla G.& R. Fratelli S. p. A., Via Mantova 166, Parma, Italija. Uvoznik i distributer: AWT International d.o.o.Batajnicki drum 283f,11080 Beograd-Zemun, Srbija tel: 011/3304-600 |
| Zemlja porekla | Italija. |
| Dodatne informacije | Priprema: Otvoriti teglu, mesajuci zagrejati u vrucoj vodi. |
| Energija (kJ) | 1364 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 330 |
| Masti | 29.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 12 |
| Proteini (g) | 4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Sos od paradajza sa bosiljkom u suncokretovom ulju. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Seckani paradajz 34,8%, suncokretovo ulje, koncentrat paradajza 15%, sirup glukoze, SIR Grana padano 4%(lizozim iz JAJA), indijski ORAH, so, bosiljak 2,2%, vinsko sirce, SURUTKA u prahu, ovciji SIR Pecorino Romano 1%, secer, pirincano brasno, beli luk, regulator kiselosti: MLECNA kiselina, aroma (MLEKO). Bez glutena. |
| Alergeni | SIR, lizozim iz JAJA, indijski ORAH,SURUTKA u prahu, MLEKO. |
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Stavlja u promet | Barilla G.& R. Fratelli S. p. A., Via Mantova 166, Parma, Italija. Uvoznik i distributer: AWT International d.o.o.Batajnicki drum 283f,11080 Beograd-Zemun, Srbija tel: 011/3304-600 |
| Zemlja porekla | Italija. |
| Dodatne informacije | Priprema: Otvoriti teglu, mesajuci zagrejati u vrucoj vodi. |
| Energija (kJ) | 1364 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 330 |
| Masti | 29.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 12 |
| Proteini (g) | 4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |