Grupa proizvoda | Cajna kobasica. |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinnjsko meso,svinjsko masno tkivo,kuhinjska so,zacini,ekstrakti zacina,dekstroza,antioksidans natrijum-izoaskorbat,starter kulture,konzervans E250,CELER. |
Alergeni | CELER. |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 7°C.Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u roku od tri dana. |
Stavlja u promet | Zlatiborac DOO,Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Fermentisane suve kobasice.Naresci pakovani u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa u proizvodu najmanje 20%. 100g proizvoda je dobijeno od 111.9g mesa. |
Energija (kJ) | 1990 |
---|---|
Energija (kcal) | 481 |
Masti | 42 |
Zasićene masne kiseline (g) | 17 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
od kojih seceri (g) | 0.1 |
Proteini (g) | 25 |
So (g) | 3.7 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Cajna kobasica. |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinnjsko meso,svinjsko masno tkivo,kuhinjska so,zacini,ekstrakti zacina,dekstroza,antioksidans natrijum-izoaskorbat,starter kulture,konzervans E250,CELER. |
Alergeni | CELER. |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 7°C.Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u roku od tri dana. |
Stavlja u promet | Zlatiborac DOO,Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Fermentisane suve kobasice.Naresci pakovani u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa u proizvodu najmanje 20%. 100g proizvoda je dobijeno od 111.9g mesa. |
Energija (kJ) | 1990 |
---|---|
Energija (kcal) | 481 |
Masti | 42 |
Zasićene masne kiseline (g) | 17 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
od kojih seceri (g) | 0.1 |
Proteini (g) | 25 |
So (g) | 3.7 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |