Grupa proizvoda | MEDENJAK SA VOCNIM PUNJENJEM (25%) I COKOLADNIM PRELIVOM (23%) |
---|---|
Spisak sastojaka | Vocno punjenje: marmelada kajsije: (kasa kajsije (70%), secer, glukozni sirup, kiselina: limunska kiselina, sredstvo za zeliranje: pektin, regulator kiselosti: trikalcijum di citrat ), cokoladni preliv (secer, kakao masa, kakao maslac, emulgatori: SOJIN lecitin, poliglicerolpoliricinoleat i sorbitantristearat, aroma), PSENICNO brasno, secer, RAZANO brasno, med (7,8%), smesa prirodnih zacina, sredstva za dizanje testa: kalijum karbonat i aminijum hidrogenkarbonat, kiselina: mlecna kiselina, kiselina: limunska kiselina. Cokoladni preliv sadrzi min. 47% ukupne suve materije kakao delova. |
Alergeni | Moze da sadrzi LESNIK, KIKIRIKI i PROIZVODE OD MLEKA. |
Neto kolicina | 200.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 15°C do 20°C, na suvom mestu. |
Stavlja u promet | „Swisslion d.o.o., ul. Vaska Pope br.4, 11040 Beograd, Proizvedeno u Vrscu,ul. S. Stepanovica br. 6 , R. Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 1767 |
---|---|
Energija (kcal) | 419 |
Masti | 11 |
Zasićene masne kiseline (g) | 5 |
Ugljeni hidrati (g) | 75 |
od kojih seceri (g) | 40 |
Proteini (g) | 5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | MEDENJAK SA VOCNIM PUNJENJEM (25%) I COKOLADNIM PRELIVOM (23%) |
---|---|
Spisak sastojaka | Vocno punjenje: marmelada kajsije: (kasa kajsije (70%), secer, glukozni sirup, kiselina: limunska kiselina, sredstvo za zeliranje: pektin, regulator kiselosti: trikalcijum di citrat ), cokoladni preliv (secer, kakao masa, kakao maslac, emulgatori: SOJIN lecitin, poliglicerolpoliricinoleat i sorbitantristearat, aroma), PSENICNO brasno, secer, RAZANO brasno, med (7,8%), smesa prirodnih zacina, sredstva za dizanje testa: kalijum karbonat i aminijum hidrogenkarbonat, kiselina: mlecna kiselina, kiselina: limunska kiselina. Cokoladni preliv sadrzi min. 47% ukupne suve materije kakao delova. |
Alergeni | Moze da sadrzi LESNIK, KIKIRIKI i PROIZVODE OD MLEKA. |
Neto kolicina | 200.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 15°C do 20°C, na suvom mestu. |
Stavlja u promet | „Swisslion d.o.o., ul. Vaska Pope br.4, 11040 Beograd, Proizvedeno u Vrscu,ul. S. Stepanovica br. 6 , R. Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 1767 |
---|---|
Energija (kcal) | 419 |
Masti | 11 |
Zasićene masne kiseline (g) | 5 |
Ugljeni hidrati (g) | 75 |
od kojih seceri (g) | 40 |
Proteini (g) | 5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |