Grupa proizvoda | STERILISANI PROIZVOD SAMPINJONI |
---|---|
Spisak sastojaka | rezani sampinjoni Agaricus bisporus, voda, so, regulator kiselosti: limunska kiselina, antioksidans: askorbinska kiselina. |
Neto kolicina | 280.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. Nakon otvaranja cuvati u frizideru na max. 4⁰C u zatvorenoj posudi i potrositi u roku od 48 sati. |
Stavlja u promet | Proizvodjac: BONDUELLE BP 30173, Rue Nicolas Appert, 59 653 Vileneuve d- Asco, Francuska.Uvezeno iz Madjarske.Uvoznik: „Alca trgovina doo, Beogradska 7, 11272 Dobanovci, Beograd, Srbija, 0112054400. |
Zemlja porekla | Poljska |
Uputsvo za upotrebu | Najbolje upotrebiti do datuma navedenog na poklopcu staklenke. Datum proizvodnje i broj lota su oznaceni na poklopcu staklenke. |
Grupa proizvoda | STERILISANI PROIZVOD SAMPINJONI |
---|---|
Spisak sastojaka | rezani sampinjoni Agaricus bisporus, voda, so, regulator kiselosti: limunska kiselina, antioksidans: askorbinska kiselina. |
Neto kolicina | 280.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. Nakon otvaranja cuvati u frizideru na max. 4⁰C u zatvorenoj posudi i potrositi u roku od 48 sati. |
Stavlja u promet | Proizvodjac: BONDUELLE BP 30173, Rue Nicolas Appert, 59 653 Vileneuve d- Asco, Francuska.Uvezeno iz Madjarske.Uvoznik: „Alca trgovina doo, Beogradska 7, 11272 Dobanovci, Beograd, Srbija, 0112054400. |
Zemlja porekla | Poljska |
Uputsvo za upotrebu | Najbolje upotrebiti do datuma navedenog na poklopcu staklenke. Datum proizvodnje i broj lota su oznaceni na poklopcu staklenke. |