
| Grupa proizvoda | STERILISANI PROIZVOD SAMPINJONI |
|---|---|
| Spisak sastojaka | rezani sampinjoni Agaricus bisporus, voda, so, regulator kiselosti: limunska kiselina, antioksidans: askorbinska kiselina. |
| Neto kolicina | 280.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. Nakon otvaranja cuvati u frizideru na max. 4⁰C u zatvorenoj posudi i potrositi u roku od 48 sati. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: BONDUELLE BP 30173, Rue Nicolas Appert, 59 653 Vileneuve d- Asco, Francuska.Uvezeno iz Madjarske.Uvoznik: „Alca trgovina doo, Beogradska 7, 11272 Dobanovci, Beograd, Srbija, 0112054400. |
| Zemlja porekla | Poljska |
| Uputsvo za upotrebu | Najbolje upotrebiti do datuma navedenog na poklopcu staklenke. Datum proizvodnje i broj lota su oznaceni na poklopcu staklenke. |

| Grupa proizvoda | STERILISANI PROIZVOD SAMPINJONI |
|---|---|
| Spisak sastojaka | rezani sampinjoni Agaricus bisporus, voda, so, regulator kiselosti: limunska kiselina, antioksidans: askorbinska kiselina. |
| Neto kolicina | 280.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. Nakon otvaranja cuvati u frizideru na max. 4⁰C u zatvorenoj posudi i potrositi u roku od 48 sati. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: BONDUELLE BP 30173, Rue Nicolas Appert, 59 653 Vileneuve d- Asco, Francuska.Uvezeno iz Madjarske.Uvoznik: „Alca trgovina doo, Beogradska 7, 11272 Dobanovci, Beograd, Srbija, 0112054400. |
| Zemlja porekla | Poljska |
| Uputsvo za upotrebu | Najbolje upotrebiti do datuma navedenog na poklopcu staklenke. Datum proizvodnje i broj lota su oznaceni na poklopcu staklenke. |