 
													
						
													
																		    
									
												    
												
												    
												
												    
																		    
						 
					
| Neto kolicina | 25.000 | 
|---|---|
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom, tamnom mestu. | 
| Dodatne informacije | Beli luk je zacinska i lekovita biljka ljutog ukusa i specificne arome. Nezamenljiv je zacin u kuhinjama svih mediteranskih zemalja. Dobro se kombinuje i sa svim ostalim zacinima. Beli luk se dodaje m | 
 
																															
| Neto kolicina | 25.000 | 
|---|---|
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom, tamnom mestu. | 
| Dodatne informacije | Beli luk je zacinska i lekovita biljka ljutog ukusa i specificne arome. Nezamenljiv je zacin u kuhinjama svih mediteranskih zemalja. Dobro se kombinuje i sa svim ostalim zacinima. Beli luk se dodaje m |