
| Grupa proizvoda | Fermentisani sampinjoni. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sampinjoni,voda,kuhinjska so,kiselina E330,KONZERVANS E224 maksimum 50mg/kg. |
| Neto kolicina | 150.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na tamnom mestu na temperaturi od 5-10°C. Nakon otvaranja cuvati u frizideru na temperaturi od 2-8°C, najvise 7 dana. |
| Stavlja u promet | KOZMETIK PLUS DOO, Bul.Sv.cara Konstantina 82-84, 18000 Nis, R.Srbija, Tel.+381 18 550-522. Proizvedeno u:R.Srbiji |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Proizvod sadrzi KONZERVANS E224 maksimum 50mg/kg .Proizvod nije namenjen osobama koje su alergicne na sulfate. |
| Energija (kJ) | 94 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 22 |
| Masti | 0.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1.7 |
| od kojih seceri (g) | 0.2 |
| Proteini (g) | 2.2 |
| So (g) | 1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisani sampinjoni. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sampinjoni,voda,kuhinjska so,kiselina E330,KONZERVANS E224 maksimum 50mg/kg. |
| Neto kolicina | 150.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na tamnom mestu na temperaturi od 5-10°C. Nakon otvaranja cuvati u frizideru na temperaturi od 2-8°C, najvise 7 dana. |
| Stavlja u promet | KOZMETIK PLUS DOO, Bul.Sv.cara Konstantina 82-84, 18000 Nis, R.Srbija, Tel.+381 18 550-522. Proizvedeno u:R.Srbiji |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Proizvod sadrzi KONZERVANS E224 maksimum 50mg/kg .Proizvod nije namenjen osobama koje su alergicne na sulfate. |
| Energija (kJ) | 94 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 22 |
| Masti | 0.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1.7 |
| od kojih seceri (g) | 0.2 |
| Proteini (g) | 2.2 |
| So (g) | 1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |