Grupa proizvoda | Dzem mesani. |
---|---|
Spisak sastojaka | Glukozni sirup, fruktozni sirup, secer, kasa jabuke(15,0%), kasa visnje(13,5%), kasa breskve(11,8%), kasa sljive(6,6%), kiselina: limunska kiselina, sredstvo za zeliranje: pektin. Proizvedeno od 46,9g voca(15g jabuke, 13,5g visnje, 11,8g breske i 6,6g sljive) na 100g gotovog proizvoda. Suva materija: min64%. |
Neto kolicina | 700.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu, zasticeno od zamrzavanja. Nakon otvaranja cuvati u frizideru. |
Stavlja u promet | NECTAR d.o.o., Novosadski put 9, 21 400 Backa Palanka, Srbija. www.nectar.rs |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 1102 |
---|---|
Energija (kcal) | 260 |
Ugljeni hidrati (g) | 62 |
od kojih seceri (g) | 60.1 |
Proteini (g) | 0.7 |
So (g) | 0.01 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Dzem mesani. |
---|---|
Spisak sastojaka | Glukozni sirup, fruktozni sirup, secer, kasa jabuke(15,0%), kasa visnje(13,5%), kasa breskve(11,8%), kasa sljive(6,6%), kiselina: limunska kiselina, sredstvo za zeliranje: pektin. Proizvedeno od 46,9g voca(15g jabuke, 13,5g visnje, 11,8g breske i 6,6g sljive) na 100g gotovog proizvoda. Suva materija: min64%. |
Neto kolicina | 700.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu, zasticeno od zamrzavanja. Nakon otvaranja cuvati u frizideru. |
Stavlja u promet | NECTAR d.o.o., Novosadski put 9, 21 400 Backa Palanka, Srbija. www.nectar.rs |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 1102 |
---|---|
Energija (kcal) | 260 |
Ugljeni hidrati (g) | 62 |
od kojih seceri (g) | 60.1 |
Proteini (g) | 0.7 |
So (g) | 0.01 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |