
| Grupa proizvoda | Dzem sipurak. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kasa sipurka 14°Bx,secer,glukozno fruktozni sirup,sredstvo za zeliranje pektin,limunska kiselina. |
| Neto kolicina | 700.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Proizvod se cuva na suvom i hladnom mestu, preporuka t min 4°C. |
| Stavlja u promet | NECTAR d.o.o. Novosadski put 9 21 400 Backa Palanka. |
| Dodatne informacije | Vocni sadrzaj min. 35,7 % po ucescu(kasa se prema pravilniku racuna na 14 Bx). Boja: tamno smedja,miris:na sipurak,ukus:prijatan ukus na sipurak,izgled: homogene zelirane strukture, bez iskristalisanog secera i bez sinereze, nije zagorela i ne pokazuje znake vrenja. Suva materija (refraktometrijski/ 20°C) min.64 . Kiselost (g/100gl kao anhid. limunska kis.)0,9-1,0 . Ne sadrzi GMO.Ne sadrzi alergene. |
| Energija (kJ) | 1102 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 260 |
| Ugljeni hidrati (g) | 63 |
| od kojih seceri (g) | 60.1 |
| Proteini (g) | 0.7 |
| So (g) | 0.01 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Dzem sipurak. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kasa sipurka 14°Bx,secer,glukozno fruktozni sirup,sredstvo za zeliranje pektin,limunska kiselina. |
| Neto kolicina | 700.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Proizvod se cuva na suvom i hladnom mestu, preporuka t min 4°C. |
| Stavlja u promet | NECTAR d.o.o. Novosadski put 9 21 400 Backa Palanka. |
| Dodatne informacije | Vocni sadrzaj min. 35,7 % po ucescu(kasa se prema pravilniku racuna na 14 Bx). Boja: tamno smedja,miris:na sipurak,ukus:prijatan ukus na sipurak,izgled: homogene zelirane strukture, bez iskristalisanog secera i bez sinereze, nije zagorela i ne pokazuje znake vrenja. Suva materija (refraktometrijski/ 20°C) min.64 . Kiselost (g/100gl kao anhid. limunska kis.)0,9-1,0 . Ne sadrzi GMO.Ne sadrzi alergene. |
| Energija (kJ) | 1102 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 260 |
| Ugljeni hidrati (g) | 63 |
| od kojih seceri (g) | 60.1 |
| Proteini (g) | 0.7 |
| So (g) | 0.01 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |