
| Grupa proizvoda | Fermentisane suve kobasice.Vakuumirani proizvod. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: svinjsko i govedje meso 79%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini i ekstrakti zacina, kiselina E575, dekstroza, secer, konzervans E 250, antioksidans E 300. |
| Alergeni | Moze da sadrzi tragove SOJE I GLUTENA. |
| Neto kolicina | 290.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 10˚C. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Sediste proizvodjaca: VRBAS. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1641 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 396 |
| Masti | 33 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.2 |
| Proteini (g) | 24 |
| So (g) | 3.8 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisane suve kobasice.Vakuumirani proizvod. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: svinjsko i govedje meso 79%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini i ekstrakti zacina, kiselina E575, dekstroza, secer, konzervans E 250, antioksidans E 300. |
| Alergeni | Moze da sadrzi tragove SOJE I GLUTENA. |
| Neto kolicina | 290.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 10˚C. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Sediste proizvodjaca: VRBAS. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1641 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 396 |
| Masti | 33 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.2 |
| Proteini (g) | 24 |
| So (g) | 3.8 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |