
| Grupa proizvoda | Cureci narezak Sterilisana konzerva od usitnjenog mesa |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Curece meso (32,8%), voda, curece meso sa kozicom (15,2%), curece srce, PSENICNO brasno, kukuruzni skrob, zivinsko meso (4,4%), nitritna so (kuhinjska so, konzervans: natrijum-nitrit), koncentrat SOJE, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat, stabilizator: E450 iii, zacini |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Uslovi cuvanja: do +25⁰C |
| Stavlja u promet | TISACOOP d.o.o, Put narodnih heroja 6, 24420 Kanjiza, Republika Srbija, tel: +381 24 873 099, www.tisacoop.rs |
| Zemlja porekla | Madjarska EU |
| Uputsvo za upotrebu | Najbolje upotrebiti do datuma oznacenog na poklopcu ili na dnu konzerve. |
| Dodatne informacije | Partija robe je oznacena na poklopcu. |
| Energija (kJ) | 823 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 198 |
| Masti | 3.8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 9.6 |
| od kojih seceri (g) | 7.2 |
| Proteini (g) | 8.4 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Cureci narezak Sterilisana konzerva od usitnjenog mesa |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Curece meso (32,8%), voda, curece meso sa kozicom (15,2%), curece srce, PSENICNO brasno, kukuruzni skrob, zivinsko meso (4,4%), nitritna so (kuhinjska so, konzervans: natrijum-nitrit), koncentrat SOJE, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat, stabilizator: E450 iii, zacini |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Uslovi cuvanja: do +25⁰C |
| Stavlja u promet | TISACOOP d.o.o, Put narodnih heroja 6, 24420 Kanjiza, Republika Srbija, tel: +381 24 873 099, www.tisacoop.rs |
| Zemlja porekla | Madjarska EU |
| Uputsvo za upotrebu | Najbolje upotrebiti do datuma oznacenog na poklopcu ili na dnu konzerve. |
| Dodatne informacije | Partija robe je oznacena na poklopcu. |
| Energija (kJ) | 823 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 198 |
| Masti | 3.8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 9.6 |
| od kojih seceri (g) | 7.2 |
| Proteini (g) | 8.4 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |