
| Grupa proizvoda | Kecap. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Paradajz (162g paradajza na 100g kecapa), secer, sirce, so, modifikovani skrob, regulator kiselosti limunska kiselina, stabilizatori (guar guma, ksantan guma), konzervans kalijum-sorbat, prirodna aroma (sadrzi CELER). Suva materija: min 20%. |
| Alergeni | CELER. |
| Neto kolicina | 100.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 5˚C do 25˚C. Nakon otvaranja cuvati u frizideru. |
| Stavlja u promet | Proizvedeno u: Republika Srbija. Za UNISOL D.O.O. Autoput Beograd - Novi Sad 100B, 11080 Beograd-Zemun distribuira za SRB: Omnico distribucija d.o.o. Autoput Beograd - Novi Sad 100B, 11080 Beograd-Zemun. |
| Energija (kJ) | 307 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 72 |
| Masti | 0.2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 16 |
| od kojih seceri (g) | 12 |
| Proteini (g) | 1.3 |
| So (g) | 2.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Kecap. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Paradajz (162g paradajza na 100g kecapa), secer, sirce, so, modifikovani skrob, regulator kiselosti limunska kiselina, stabilizatori (guar guma, ksantan guma), konzervans kalijum-sorbat, prirodna aroma (sadrzi CELER). Suva materija: min 20%. |
| Alergeni | CELER. |
| Neto kolicina | 100.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 5˚C do 25˚C. Nakon otvaranja cuvati u frizideru. |
| Stavlja u promet | Proizvedeno u: Republika Srbija. Za UNISOL D.O.O. Autoput Beograd - Novi Sad 100B, 11080 Beograd-Zemun distribuira za SRB: Omnico distribucija d.o.o. Autoput Beograd - Novi Sad 100B, 11080 Beograd-Zemun. |
| Energija (kJ) | 307 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 72 |
| Masti | 0.2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 16 |
| od kojih seceri (g) | 12 |
| Proteini (g) | 1.3 |
| So (g) | 2.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |