Grupa proizvoda | Cajna kobasica-Fermentisana suva kobasica. |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko meso I i II kategorije, svinjsko cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, dekstroza, secer, antioksidans: askorbinska kiselina; zacini, ekstrakti zacina, konzervans: natrijum-nitrit; starter kulture, boja: karminska kiselina. Moze sadrzati proteine SOJE,MLEKA i GLUTEN u tragovima. |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +10°C, nacet proizvod najbolje upotrebiti u roku od 10 dana. |
Stavlja u promet | AD -Neoplanta-, Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Pakovano u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa najmanje 21%. 100 g proizvoda proizvedeno je od 150 g svinjskog mesa. Uvezeno iz Republike Srbije. |
Energija (kJ) | 1809 |
---|---|
Energija (kcal) | 437 |
Masti | 39 |
Zasićene masne kiseline (g) | 15 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.5 |
od kojih seceri (g) | 0.5 |
Proteini (g) | 21 |
So (g) | 4.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Cajna kobasica-Fermentisana suva kobasica. |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko meso I i II kategorije, svinjsko cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, dekstroza, secer, antioksidans: askorbinska kiselina; zacini, ekstrakti zacina, konzervans: natrijum-nitrit; starter kulture, boja: karminska kiselina. Moze sadrzati proteine SOJE,MLEKA i GLUTEN u tragovima. |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +10°C, nacet proizvod najbolje upotrebiti u roku od 10 dana. |
Stavlja u promet | AD -Neoplanta-, Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Pakovano u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa najmanje 21%. 100 g proizvoda proizvedeno je od 150 g svinjskog mesa. Uvezeno iz Republike Srbije. |
Energija (kJ) | 1809 |
---|---|
Energija (kcal) | 437 |
Masti | 39 |
Zasićene masne kiseline (g) | 15 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.5 |
od kojih seceri (g) | 0.5 |
Proteini (g) | 21 |
So (g) | 4.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |