
| Grupa proizvoda | Cajna kobasica-Fermentisana suva kobasica. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso I i II kategorije, svinjsko cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, dekstroza, secer, antioksidans: askorbinska kiselina; zacini, ekstrakti zacina, konzervans: natrijum-nitrit; starter kulture, boja: karminska kiselina. Moze sadrzati proteine SOJE,MLEKA i GLUTEN u tragovima. |
| Alergeni | Soja,mleko,gluten. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +10°C, nacet proizvod najbolje upotrebiti u roku od 10 dana. |
| Stavlja u promet | AD -Neoplanta-, Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Pakovano u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa najmanje 21%. 100 g proizvoda proizvedeno je od 150 g svinjskog mesa. Uvezeno iz Republike Srbije. |
| Energija (kJ) | 1809 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 437 |
| Masti | 39 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 15 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.5 |
| od kojih seceri (g) | 0.5 |
| Proteini (g) | 21 |
| So (g) | 4.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Cajna kobasica-Fermentisana suva kobasica. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso I i II kategorije, svinjsko cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, dekstroza, secer, antioksidans: askorbinska kiselina; zacini, ekstrakti zacina, konzervans: natrijum-nitrit; starter kulture, boja: karminska kiselina. Moze sadrzati proteine SOJE,MLEKA i GLUTEN u tragovima. |
| Alergeni | Soja,mleko,gluten. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +10°C, nacet proizvod najbolje upotrebiti u roku od 10 dana. |
| Stavlja u promet | AD -Neoplanta-, Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Pakovano u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa najmanje 21%. 100 g proizvoda proizvedeno je od 150 g svinjskog mesa. Uvezeno iz Republike Srbije. |
| Energija (kJ) | 1809 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 437 |
| Masti | 39 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 15 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.5 |
| od kojih seceri (g) | 0.5 |
| Proteini (g) | 21 |
| So (g) | 4.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |