
| Grupa proizvoda | Kulen-Fermentisana suva kobasica. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso I kategorije, svinjsko cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, regulator kiselosti: glukono-delta-lakton; dekstroza, antioksidans: natrijum-izoaskorbat; zacin, ekstrakt tecne paprika, konzervans: natrijum-nitrit; starter kulture. Moze sadrzati proteine SOJE,MLEKA i GLUTEN u tragovima. |
| Alergeni | SOJA,MLEKO,GLUTEN. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +10°C, nacet proizvod najbolje upotrebiti u roku od 10 dana. |
| Stavlja u promet | AD -Neoplanta-, Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Pakovano u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa najmanje 22%. 100 g proizvoda proizvedeno je od 123 g svinjskog mesa. Uvezeno iz Republike Srbije. |
| Energija (kJ) | 1952 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 472 |
| Masti | 42 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 16 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.4 |
| od kojih seceri (g) | 0.4 |
| Proteini (g) | 23 |
| So (g) | 4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Kulen-Fermentisana suva kobasica. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso I kategorije, svinjsko cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, regulator kiselosti: glukono-delta-lakton; dekstroza, antioksidans: natrijum-izoaskorbat; zacin, ekstrakt tecne paprika, konzervans: natrijum-nitrit; starter kulture. Moze sadrzati proteine SOJE,MLEKA i GLUTEN u tragovima. |
| Alergeni | SOJA,MLEKO,GLUTEN. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +10°C, nacet proizvod najbolje upotrebiti u roku od 10 dana. |
| Stavlja u promet | AD -Neoplanta-, Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Pakovano u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa najmanje 22%. 100 g proizvoda proizvedeno je od 123 g svinjskog mesa. Uvezeno iz Republike Srbije. |
| Energija (kJ) | 1952 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 472 |
| Masti | 42 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 16 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.4 |
| od kojih seceri (g) | 0.4 |
| Proteini (g) | 23 |
| So (g) | 4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |