Grupa proizvoda | Kulen-Fermentisana suva kobasica. |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko meso I kategorije, svinjsko cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, regulator kiselosti: glukono-delta-lakton; dekstroza, antioksidans: natrijum-izoaskorbat; zacin, ekstrakt tecne paprika, konzervans: natrijum-nitrit; starter kulture. Moze sadrzati proteine SOJE,MLEKA i GLUTEN u tragovima. |
Alergeni | SOJA,MLEKO,GLUTEN. |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +10°C, nacet proizvod najbolje upotrebiti u roku od 10 dana. |
Stavlja u promet | AD -Neoplanta-, Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Pakovano u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa najmanje 22%. 100 g proizvoda proizvedeno je od 123 g svinjskog mesa. Uvezeno iz Republike Srbije. |
Energija (kJ) | 1952 |
---|---|
Energija (kcal) | 472 |
Masti | 42 |
Zasićene masne kiseline (g) | 16 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.4 |
od kojih seceri (g) | 0.4 |
Proteini (g) | 23 |
So (g) | 4 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Kulen-Fermentisana suva kobasica. |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko meso I kategorije, svinjsko cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, regulator kiselosti: glukono-delta-lakton; dekstroza, antioksidans: natrijum-izoaskorbat; zacin, ekstrakt tecne paprika, konzervans: natrijum-nitrit; starter kulture. Moze sadrzati proteine SOJE,MLEKA i GLUTEN u tragovima. |
Alergeni | SOJA,MLEKO,GLUTEN. |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +10°C, nacet proizvod najbolje upotrebiti u roku od 10 dana. |
Stavlja u promet | AD -Neoplanta-, Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Pakovano u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa najmanje 22%. 100 g proizvoda proizvedeno je od 123 g svinjskog mesa. Uvezeno iz Republike Srbije. |
Energija (kJ) | 1952 |
---|---|
Energija (kcal) | 472 |
Masti | 42 |
Zasićene masne kiseline (g) | 16 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.4 |
od kojih seceri (g) | 0.4 |
Proteini (g) | 23 |
So (g) | 4 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |