Grupa proizvoda: Kulen-Fermentisana suva kobasica.
Spisak sastojaka: Svinjsko meso I kategorije, svinjsko cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, regulator kiselosti: glukono-delta-lakton; dekstroza, antioksidans: natrijum-izoaskorbat; zacin, ekstrakt tecne paprika, konzervans: natrijum-nitrit; starter kulture.
Moze sadrzati proteine SOJE,MLEKA i GLUTEN u tragovima.
Alergeni: SOJA,MLEKO,GLUTEN.
Uslovi cuvanja: Cuvati na temperaturi od 0°C do +10°C, nacet proizvod najbolje upotrebiti u roku od 10 dana.
Stavlja u promet: AD -Neoplanta-, Primorska 90, 21000 Novi Sad.
Zemlja porekla: Republika Srbija.
Dodatne informacije: Pakovano u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa najmanje 22%.
100 g proizvoda proizvedeno je od 123 g svinjskog mesa.
Uvezeno iz Republike Srbije.