Grupa proizvoda: Budimska kobasica-Fermentisana suva kobasica.
Spisak sastojaka: Svinjsko meso I kategorije, svinjsko cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, dekstroza, antioksidans: askorbinska kiselina; zacin, ekstrakti zacina, boja: karminska kiselina; konzervans: natrijum-nitrit; starter kulture. Moze sadrzati proteine SOJE,MLEKA i GLUTEN u tragovima.
Alergeni: SOJA,MLEKO,GLUTEN.
Uslovi cuvanja: Cuvati na temperaturi od 0°C do +10°C, nacet proizvod najbolje upotrebiti u roku od jednod dana.
Stavlja u promet: AD -Neoplanta-, Primorska 90, 21000 Novi Sad.
Zemlja porekla: Republika Srbija.
Dodatne informacije: Pakovano u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa najmanje 21%.
100 g proizvoda proizvedeno je od 137 g svinjskog mesa.
Uvezeno iz Republike Srbije.