
| Grupa proizvoda | Marcipan (38%) i nugat (38%) proizvod preliven mlecnom cokoladom (24%). |
|---|---|
| Spisak sastojaka | secer, BADEMI (18%), LESNICI (14%), kakao maslac, kakao masa, PUNOMASNO MLEKO U PRAHU, glukozni sirup, invertni secerni sirup, emulgator (SOJA LECITIN), stabilizator (invertaza), aroma vanile. |
| Alergeni | Moze sadrzati OSTALO JEZGRASTO VOCE |
| Neto kolicina | 60.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu na temperaturi 14-20 C. |
| Stavlja u promet | Uvoznik: ProfexD d.o.o., Koste Jovanovica 35, 11000 Beograd. |
| Zemlja porekla | Nemacka |
| Energija (kJ) | 2160 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 518 |
| Masti | 31 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 9.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 50 |
| od kojih seceri (g) | 48 |
| Proteini (g) | 6.9 |
| So (g) | 0.04 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Marcipan (38%) i nugat (38%) proizvod preliven mlecnom cokoladom (24%). |
|---|---|
| Spisak sastojaka | secer, BADEMI (18%), LESNICI (14%), kakao maslac, kakao masa, PUNOMASNO MLEKO U PRAHU, glukozni sirup, invertni secerni sirup, emulgator (SOJA LECITIN), stabilizator (invertaza), aroma vanile. |
| Alergeni | Moze sadrzati OSTALO JEZGRASTO VOCE |
| Neto kolicina | 60.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu na temperaturi 14-20 C. |
| Stavlja u promet | Uvoznik: ProfexD d.o.o., Koste Jovanovica 35, 11000 Beograd. |
| Zemlja porekla | Nemacka |
| Energija (kJ) | 2160 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 518 |
| Masti | 31 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 9.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 50 |
| od kojih seceri (g) | 48 |
| Proteini (g) | 6.9 |
| So (g) | 0.04 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |