
| Grupa proizvoda | Marcipan (38%) i nugat (38%) proizvod preliven mlecnom cokoladom (24%). |
|---|---|
| Spisak sastojaka | secer, BADEMI (37%), kakao masa, voda, glukozni sirup, invertni secerni sirup, kakao maslac, PUNOMASNO MLEKO U PRAHU, emulgator (SOJA LECITIN), stabilizator (invertaza), aroma vanile. |
| Alergeni | Moze sadrzati ostalo JEZGRASTO VOCE. |
| Neto kolicina | 60.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu na temperaturi 14-20 C. |
| Stavlja u promet | Uvoznik: ProfexD d.o.o., Koste Jovanovica 35, 11000 Beograd |
| Zemlja porekla | Nemacka |
| Energija (kJ) | 1969 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 471 |
| Masti | 27 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 6.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 47 |
| od kojih seceri (g) | 45 |
| Proteini (g) | 8.5 |
| So (g) | 0.01 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Marcipan (38%) i nugat (38%) proizvod preliven mlecnom cokoladom (24%). |
|---|---|
| Spisak sastojaka | secer, BADEMI (37%), kakao masa, voda, glukozni sirup, invertni secerni sirup, kakao maslac, PUNOMASNO MLEKO U PRAHU, emulgator (SOJA LECITIN), stabilizator (invertaza), aroma vanile. |
| Alergeni | Moze sadrzati ostalo JEZGRASTO VOCE. |
| Neto kolicina | 60.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu na temperaturi 14-20 C. |
| Stavlja u promet | Uvoznik: ProfexD d.o.o., Koste Jovanovica 35, 11000 Beograd |
| Zemlja porekla | Nemacka |
| Energija (kJ) | 1969 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 471 |
| Masti | 27 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 6.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 47 |
| od kojih seceri (g) | 45 |
| Proteini (g) | 8.5 |
| So (g) | 0.01 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |