-17%

| Grupa proizvoda | Grubo usitnjene barene kobasice. Vakuumirani proizvod. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: svinjsko meso 38%, voda, masno tkivo, vezivno tkivo, mehanicki separisano pilece meso 10%, BELANCEVINASTI proizvodi od SOJE, kuhinjska so, iznutrice (svinjsko srce), zacini i ekstrakti zacina, stabilizatori E 450, E 451, E 452, regulator kiselosti E 262, belancevinasti proizvodi od krvi, secer, konzervans E 250. |
| Alergeni | Moze da sadrzi tragove GLUTENA. |
| Neto kolicina | 280.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 4˚C. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Sediste proizvodjaca: VRBAS. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1355 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 328 |
| Masti | 30 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 10 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.2 |
| Proteini (g) | 14 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
-17%

| Grupa proizvoda | Grubo usitnjene barene kobasice. Vakuumirani proizvod. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: svinjsko meso 38%, voda, masno tkivo, vezivno tkivo, mehanicki separisano pilece meso 10%, BELANCEVINASTI proizvodi od SOJE, kuhinjska so, iznutrice (svinjsko srce), zacini i ekstrakti zacina, stabilizatori E 450, E 451, E 452, regulator kiselosti E 262, belancevinasti proizvodi od krvi, secer, konzervans E 250. |
| Alergeni | Moze da sadrzi tragove GLUTENA. |
| Neto kolicina | 280.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 4˚C. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Sediste proizvodjaca: VRBAS. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1355 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 328 |
| Masti | 30 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 10 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.2 |
| Proteini (g) | 14 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |