
| Grupa proizvoda | Pasterizovane konzerve od mesa u komadima. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: meso svinjskog buta 55%, voda, PSENICNI skrob, BELANCEVINASTI proizvodi od SOJE, kuhinjska so, stabilizatori E 407a, E 450, E 451, E 452, secer, zacini i ekstrakti zacina, pojacivac arome E 621, antioksidans E 300, konzervans E 250. |
| Neto kolicina | 350.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 4˚C. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Sediste proizvodjaca: VRBAS. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 285 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 67 |
| Masti | 1.2 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1.3 |
| od kojih seceri (g) | 0.7 |
| Proteini (g) | 13 |
| So (g) | 2.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Pasterizovane konzerve od mesa u komadima. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: meso svinjskog buta 55%, voda, PSENICNI skrob, BELANCEVINASTI proizvodi od SOJE, kuhinjska so, stabilizatori E 407a, E 450, E 451, E 452, secer, zacini i ekstrakti zacina, pojacivac arome E 621, antioksidans E 300, konzervans E 250. |
| Neto kolicina | 350.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 4˚C. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Sediste proizvodjaca: VRBAS. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 285 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 67 |
| Masti | 1.2 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1.3 |
| od kojih seceri (g) | 0.7 |
| Proteini (g) | 13 |
| So (g) | 2.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |