Grupa proizvoda | Fermentisana polusuva kobasica |
---|---|
Spisak sastojaka | svinjsko meso II kategorije, so, vlakna krompira, dekstroza, secer, zacini, stabilizator: E450, pojacivac ukusa: E621, antioksidansi: E301 i E316, konzervans: E250, starter kulture, arome dima |
Alergeni | proizvod moze da sadrzi: PSENICU, SOJU, CELER, MLEKO i SLACICU. |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +15°C. |
Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka |
Zemlja porekla | Srbija |
Energija (kJ) | 1560 |
---|---|
Energija (kcal) | 377 |
Masti | 33 |
Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
od kojih seceri (g) | 0.1 |
Proteini (g) | 20 |
So (g) | 3.4 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisana polusuva kobasica |
---|---|
Spisak sastojaka | svinjsko meso II kategorije, so, vlakna krompira, dekstroza, secer, zacini, stabilizator: E450, pojacivac ukusa: E621, antioksidansi: E301 i E316, konzervans: E250, starter kulture, arome dima |
Alergeni | proizvod moze da sadrzi: PSENICU, SOJU, CELER, MLEKO i SLACICU. |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +15°C. |
Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka |
Zemlja porekla | Srbija |
Energija (kJ) | 1560 |
---|---|
Energija (kcal) | 377 |
Masti | 33 |
Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
od kojih seceri (g) | 0.1 |
Proteini (g) | 20 |
So (g) | 3.4 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |