
| Grupa proizvoda | Fermentisana polusuva kobasica |
|---|---|
| Spisak sastojaka | svinjsko meso II kategorije, so, vlakna krompira, dekstroza, secer, zacini, stabilizator: E450, pojacivac ukusa: E621, antioksidansi: E301 i E316, konzervans: E250, starter kulture, arome dima |
| Alergeni | proizvod moze da sadrzi: PSENICU, SOJU, CELER, MLEKO i SLACICU. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +15°C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Energija (kJ) | 1560 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 377 |
| Masti | 33 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 20 |
| So (g) | 3.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisana polusuva kobasica |
|---|---|
| Spisak sastojaka | svinjsko meso II kategorije, so, vlakna krompira, dekstroza, secer, zacini, stabilizator: E450, pojacivac ukusa: E621, antioksidansi: E301 i E316, konzervans: E250, starter kulture, arome dima |
| Alergeni | proizvod moze da sadrzi: PSENICU, SOJU, CELER, MLEKO i SLACICU. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +15°C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Energija (kJ) | 1560 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 377 |
| Masti | 33 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 20 |
| So (g) | 3.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |