
| Grupa proizvoda | Fermentisana polusuva kobasica |
|---|---|
| Spisak sastojaka | svinjsko meso II kategorije, so, vlakna krompira, zacini, dekstroza, secer, stabilizator: E450, pojacivac ukusa: E621, antioksidansi: E301 i E316, konzervans: E250, starter kulture,ekstrakti zacina, arome dima. 100g proizvoda dobijeno susenjem iz 118g svinjskog mesa. |
| Alergeni | proizvod moze da sadrzi: psenicu, soju, celer, mleko i slacicu. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +15°C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Sadrzaj proteina mesa min. 16% Omotac proizvoda nije jestiv. |
| Energija (kJ) | 1529 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 369 |
| Masti | 32 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
| Proteini (g) | 19 |
| So (g) | 3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisana polusuva kobasica |
|---|---|
| Spisak sastojaka | svinjsko meso II kategorije, so, vlakna krompira, zacini, dekstroza, secer, stabilizator: E450, pojacivac ukusa: E621, antioksidansi: E301 i E316, konzervans: E250, starter kulture,ekstrakti zacina, arome dima. 100g proizvoda dobijeno susenjem iz 118g svinjskog mesa. |
| Alergeni | proizvod moze da sadrzi: psenicu, soju, celer, mleko i slacicu. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +15°C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Sadrzaj proteina mesa min. 16% Omotac proizvoda nije jestiv. |
| Energija (kJ) | 1529 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 369 |
| Masti | 32 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
| Proteini (g) | 19 |
| So (g) | 3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |