Grupa proizvoda | Posno sredstvo za zeliranje za torte i kolace |
---|---|
Spisak sastojaka | maltodekstrin (sladni secer), sredstvo za zeliranje E406 20% |
Neto kolicina | 30.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i tamnom mestu |
Stavlja u promet | SPM Stamenkovic doo, Cvijiceva 16, Nis, Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Upotreba za hladnu masu: sadrzaj jedne kesice pomesati sa 200ml tecnosti i ostaviti da se kuva u posudi 2 minuta. U tu masu umesati hladne sastojke i brzo napuniti odgovarajuce kalupe. Kod filovanja torti vrelu masu malo ohladiti da se ne otopi slag Upotreba za vrelu masu: Pomesati sa tecnoscu koja se zelira i kuvati 2 minuta. Jedna kesica je dovoljna za 500 ml tecnosti |
Grupa proizvoda | Posno sredstvo za zeliranje za torte i kolace |
---|---|
Spisak sastojaka | maltodekstrin (sladni secer), sredstvo za zeliranje E406 20% |
Neto kolicina | 30.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i tamnom mestu |
Stavlja u promet | SPM Stamenkovic doo, Cvijiceva 16, Nis, Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Upotreba za hladnu masu: sadrzaj jedne kesice pomesati sa 200ml tecnosti i ostaviti da se kuva u posudi 2 minuta. U tu masu umesati hladne sastojke i brzo napuniti odgovarajuce kalupe. Kod filovanja torti vrelu masu malo ohladiti da se ne otopi slag Upotreba za vrelu masu: Pomesati sa tecnoscu koja se zelira i kuvati 2 minuta. Jedna kesica je dovoljna za 500 ml tecnosti |