 
													
						
													
																		    
									
												    
												
												    
												
												    
																		    
						 
					
| Grupa proizvoda | Posno sredstvo za zeliranje za torte i kolace | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | maltodekstrin (sladni secer), sredstvo za zeliranje E406 20% | 
| Neto kolicina | 30.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i tamnom mestu | 
| Stavlja u promet | SPM Stamenkovic doo, Cvijiceva 16, Nis, Srbija | 
| Zemlja porekla | Srbija | 
| Uputsvo za upotrebu | Upotreba za hladnu masu: sadrzaj jedne kesice pomesati sa 200ml tecnosti i ostaviti da se kuva u posudi 2 minuta. U tu masu umesati hladne sastojke i brzo napuniti odgovarajuce kalupe. Kod filovanja torti vrelu masu malo ohladiti da se ne otopi slag Upotreba za vrelu masu: Pomesati sa tecnoscu koja se zelira i kuvati 2 minuta. Jedna kesica je dovoljna za 500 ml tecnosti | 
 
																															
| Grupa proizvoda | Posno sredstvo za zeliranje za torte i kolace | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | maltodekstrin (sladni secer), sredstvo za zeliranje E406 20% | 
| Neto kolicina | 30.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i tamnom mestu | 
| Stavlja u promet | SPM Stamenkovic doo, Cvijiceva 16, Nis, Srbija | 
| Zemlja porekla | Srbija | 
| Uputsvo za upotrebu | Upotreba za hladnu masu: sadrzaj jedne kesice pomesati sa 200ml tecnosti i ostaviti da se kuva u posudi 2 minuta. U tu masu umesati hladne sastojke i brzo napuniti odgovarajuce kalupe. Kod filovanja torti vrelu masu malo ohladiti da se ne otopi slag Upotreba za vrelu masu: Pomesati sa tecnoscu koja se zelira i kuvati 2 minuta. Jedna kesica je dovoljna za 500 ml tecnosti |