
| Grupa proizvoda | Trenutno smrznut. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Povrce u promenljivim kolicinama (paprika rezana 30%, kukuruz secerac 20%, boranija zelena 20%, sampinjoni rezani 15%, luk kocka 10%, maslina zelena kolutici 5%). |
| Neto kolicina | 450.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. |
| Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD, Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | IZGLED:Mesavina povrca, pojedinacno smrznuto, bez snega i leda. BOJA:Karakteristicna boja za svaku sortu povrca. UKUS:Karakteristican za svaku sortu povrca, bez prisustva stranog ukusa. MIRIS:Karakteristican za svaku sortu povrce, bez prisustva stranog mirisa. KONZISTENCIJA:Nakon odmrzavanja – meka karakteristicna za delimicno kuvano povrce. |
| Energija (kJ) | 199 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 47 |
| Masti | 1.1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 8.3 |
| od kojih seceri (g) | 6.4 |
| Proteini (g) | 1.9 |
| So (g) | 0.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Trenutno smrznut. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Povrce u promenljivim kolicinama (paprika rezana 30%, kukuruz secerac 20%, boranija zelena 20%, sampinjoni rezani 15%, luk kocka 10%, maslina zelena kolutici 5%). |
| Neto kolicina | 450.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. |
| Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD, Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | IZGLED:Mesavina povrca, pojedinacno smrznuto, bez snega i leda. BOJA:Karakteristicna boja za svaku sortu povrca. UKUS:Karakteristican za svaku sortu povrca, bez prisustva stranog ukusa. MIRIS:Karakteristican za svaku sortu povrce, bez prisustva stranog mirisa. KONZISTENCIJA:Nakon odmrzavanja – meka karakteristicna za delimicno kuvano povrce. |
| Energija (kJ) | 199 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 47 |
| Masti | 1.1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 8.3 |
| od kojih seceri (g) | 6.4 |
| Proteini (g) | 1.9 |
| So (g) | 0.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |