
| Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci:svinjsko meso,svinjsko masno tkivo,kuhinjska so,zacini,ekstrakti zacina,dekstroza, antioksidans natrijum-izoaskorbat,starter kultura,konzervans E250,CELER. Sadrzaj proteina mesa u proizvodu najmanje 20%. |
| Neto kolicina | 310.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 10 C. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac:-Zlatiborac-DOO Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Proizvod nije u jestivom omotacu i potrebno ga je ukloniti. Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u roku od sedam dana. |
| Energija (kJ) | 1990 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 481 |
| Masti | 42 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 17.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 25 |
| So (g) | 3.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci:svinjsko meso,svinjsko masno tkivo,kuhinjska so,zacini,ekstrakti zacina,dekstroza, antioksidans natrijum-izoaskorbat,starter kultura,konzervans E250,CELER. Sadrzaj proteina mesa u proizvodu najmanje 20%. |
| Neto kolicina | 310.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 10 C. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac:-Zlatiborac-DOO Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Proizvod nije u jestivom omotacu i potrebno ga je ukloniti. Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u roku od sedam dana. |
| Energija (kJ) | 1990 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 481 |
| Masti | 42 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 17.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 25 |
| So (g) | 3.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |