Grupa proizvoda | Bas bas mesni narezak. Konzerva od usitnjenog mesa – sterilisana konzerva. |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko meso 45%, voda, svinjsko vezivno tkivo, govedje meso 5%, belancevinasti proizvodi od SOJE, krompirov skrob, svinjsko masno tkivo, kuhinjska so, stabilizatori: dinatrijum-difosfat, tetranatrijum-difosfat, natrijum-polifostat; zacini, konzervans: natrijum-nitrit. |
Alergeni | SOJA, tragovi MLEKA i GLUTEN. |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. Otvorenu konzervu cuvati u frizideru i najbolje upotrebiti u toku jednog dana. |
Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, proizvodi: AD Neoplanta, Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 792 |
---|---|
Energija (kcal) | 190 |
Masti | 13 |
Zasićene masne kiseline (g) | 5 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
od kojih seceri (g) | 0.1 |
Proteini (g) | 14 |
So (g) | 1.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Bas bas mesni narezak. Konzerva od usitnjenog mesa – sterilisana konzerva. |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko meso 45%, voda, svinjsko vezivno tkivo, govedje meso 5%, belancevinasti proizvodi od SOJE, krompirov skrob, svinjsko masno tkivo, kuhinjska so, stabilizatori: dinatrijum-difosfat, tetranatrijum-difosfat, natrijum-polifostat; zacini, konzervans: natrijum-nitrit. |
Alergeni | SOJA, tragovi MLEKA i GLUTEN. |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. Otvorenu konzervu cuvati u frizideru i najbolje upotrebiti u toku jednog dana. |
Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, proizvodi: AD Neoplanta, Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 792 |
---|---|
Energija (kcal) | 190 |
Masti | 13 |
Zasićene masne kiseline (g) | 5 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
od kojih seceri (g) | 0.1 |
Proteini (g) | 14 |
So (g) | 1.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |